Bemutatkozás

Bak János vagyok. Egy szóval nehezen tudom meghatározni, milyen minőségemben is írom ezt a honlapot Önnek. Mármint hogy hogyan nevezzem magam, amikor megpróbálok segíteni Önnek a gyógyulásában.

Én ugyanis nem gyógyítok, mert mindenki csak saját magát tudja meggyógyítani. Én a tudásommal, tapasztalatommal segítem Önt a gyógyulás útján. Megmutatom azokat az utakat, amiket más még nem mutatott meg Önnek, vagy azért, mert nem tudott róluk, vagy azért, mert az illető inkább abban volt érdekelt, hogy Ön megvásároljon mindenféle terméket rajta keresztül.

A gyógyulás szerencsére nem pénzkérdés. Persze a gyógyítónak is meg kell élnie, de a hitvallásom, hogy ezt lehetőleg ne olyan termékek felírásán keresztül tegye, amiknek a megvásárlása a betegnek az anyagi lehetőségei miatt alig lehetséges. Szerintem sokkal hasznosabbak azok a szelíd gyógymódok, amiket mindenki megengedhet magának, még egy munkanélküli családanya is. Csak persze legyenek hatásosak. Az a baj, hogy az ilyeneket csak kevesen ismerik, viszont Önnek jó hír, hogy ilyenek vannak. A jelenlegi gazdasági helyzetben ezért van nagy szükség rám és a hozzám hasonló tudással rendelkezőkre.

Tanítok meditációt, jól ismerem az egészség védikus megközelítését. Eddig két könyvet írtam. Az egyiket a védikus asztrológia területén, a másikat üzleti témában, továbbá adtam ki könyvet az ájurvédáról is. Ezeket csak azért írtam le magamról, mert ezek mind visszakereshető tények rólam, arról, hogy ki vagyok, és hogyan gondolkodom. Ezeknek a korábbi tevékenységeimnek nincs közvetlen közük a szelíd gyógymódokhoz, azaz egyáltalán nem arra kell számítania, hogy horoszkópot készítek Önnek, vagy hogy megtanítom meditálni – hacsak külön ezt nem kéri a szelíd gyógymódokon felül, mert ez is nagyon érdekli Önt. Pusztán azért írtam le az ilyen irányú képzettségeimet, hogy tudja, kivel áll szemben, és mert ezeken a területeken a sokéves korábbi tevékenységem miatt viszonylag ismert embernek számítok.

Úgy gondolom, hogy ha egy szóval kell megfogalmaznom, minek tartom magam, akkor tanítónak. Az a küldetésem, hogy tanítsam az embereket egy magasabb szintű, boldogabb életre. A mai helyzetben ennek a célnak a legnagyobb akadályát a betegségekben látom, az embereknek először konkrétan gyógyulásra van szükségük ahhoz, hogy utána tovább tudjanak haladni a saját beteljesedésük felé.

A szelíd gyógymódok összefogására azért volt szükség, mert a tapasztalatom szerint mindenki össze-vissza kapkod, ha valamilyen betegség felüti a fejét nála. Az orvostól a természetgyógyászig, a masszőrtől az akupunktúráig keresi, hogy nála mi fog segíteni. Azután minden segít egy kicsit, de a probléma csak nem oldódik meg. Eddigre már elköltött összesen több százezer forintot a kezelésekre és táplálék-kiegészítőkre, de csak nem gyógyult meg. Pedig nem ennyire nehéz meggyógyulni, ha valaki akar. Ezért volt szükség arra, hogy összefogjam a szelíd gyógymódokat, és személyre szabottan segítsek annak, aki eljön.