Mennyibe kerül?

Szerencsés esetben a probléma jól kezelhető a legegyszerűbb szelíd módokon, pl. megfelelő vízivással, bizonyos ásványi anyagok bevitelével (itt nem csak azokat értem, amik a különböző zavarokhoz közismertek), az életmódban tett kisebb változtatásokkal. Ilyen esetben – az első, ingyenes konzultációt feltételezve – a gyógyulásra fordított összeg, minden javasolt ásványi anyaggal, vitaminnal, tisztítókúrával együtt 3 hónapra vetítve megállhat havi 12e Ft alatt, és utána már csak a jó állapot fenntartására vonatkozó kúra javasolt, ami nem kerül havonta pár ezer Ft-nál többe.

Más esetben az eddig leírt költségekhez hozzá kell adni a gyógyulást elősegítő természetgyógyászati eszközök használatának költségét, amit lehet nálam is végezni, vagy ha magának megveszi az eszközöket, amik beváltak, akkor otthon is. Lásd: „Kell-e jönnöm további alkalmakra?

Ha hozzám szeretne további alkalmakra jönni, annak költsége alkalmanként 5000 Ft, illetve, ha nem jó Önnek a meghatározott időpontokban általam felajánlott ingyenes konzultáció időpontja, akkor az első konzultáció díja 6000 Ft.

Összesítve tehát, mennyibe kerül a gyógyulás útjára lépni?

  • Ingyenes első konzultáció, vagy, ha nem megfelelő az ingyenes időpont, akkor az első időpontdíja 6000 Ft.
  • Az első 3 hónapban számíthat havi 5-12e Ft-os plusz költségre azon felül, amit egyébként is költ az egészségére, mert valószínűleg fogok javasolni olyan ásványi anyagokat vagy vitaminokat, amiket most nem szed, viszont amik nagyon javallottak lennének az Ön helyzetében.
  • Drágább táplálék-kiegészítőkre nem kell számítania, hacsak nem kéri, hogy kifejezetten szeretne olyanokat is fogyasztani, mert akkor segítek a kiválasztásában.
  • Második és többedik időpont akkor szükséges, ha olyan természetgyógyászati eszközök használatával szeretné megerősíteni a gyógyulását, amiket nem tud, vagy kezdetben nem akar magának megvenni. A második és többedik időpont alkalmanként 5000 Ft-ba kerül. nem minden probléma esetén van szükség ilyen további alkalmakra, sok esetben a szervezetből hiányzó ásványi anyagok és vitaminok pótlása, illetve az immunrendszer megerősítése „csodás” otthoni gyógyuláshoz vezet!
  • Többféle természetgyógyászati, illetve biorezonanciás eszközt használok, amiknek a hatásáról – vagy Önnél a hatásosságáról – nálam meggyőződhet. Ezek drágább eszközök, amiket a forgalmazóknál beszerezhet. Ezek teljesen opcionálisak.

Azért írtam le az összes várható és opcionális költséget is, mert azt szeretném, hogy tisztán lásson már előre. Láthatja, hogy ha már összesen 3 hónapra vetítve legalább havi 5-12e Ft-ot áldozni tud az egészségére,akkor  a gyógyulás útjára léphet. A hatásosságot növelheti, ha a saját kezelését kiegészíti a különböző modern eszközök alkalmazásával, ilyenkor alkalmanként kell fizetnie 5000 Ft-ot, viszont a kezelések hosszától függően alkalmanként akár több, egymást kiegészítő, Önnek hatásos eszközt is használhat. Opcionálisan ilyen eszközöket magának is vásárolhat a forgalmazóktól. Ne feledje azonban, hogy a lényeg nem ezekben van, hanem a saját öngyógyító folyamatainak a felélesztésében, és ez nem pénzkérdés.